Belnet Cloud Connect – MS AZURE

Uw rechtstreekse en private toegang tot Microsoft Azure

Met Belnet Cloud Connect (MS Azure) biedt Belnet onderzoeks- en onderwijsinstellingen en ook overheidsdiensten de mogelijkheid om verbinding te maken met MS Azure via een speciale, beveiligde en gepersonaliseerde verbinding.​ Wilt uw organisatie optimaal genieten van alle diensten die Microsoft Azure biedt? Belnet biedt snel toegang tot MS Azure zonder tussenweg langs het commerciële internet.

Belnet Cloud Connect (MS Azure), voor een beter beveiligde verbinding met MS Azure

Met Belnet Cloud Connect beschikt u over een redundante private lijn voor verkeer tussen uw infrastructuur en MS Azure zonder tussenweg langs het commerciële internet en dus zonder de schommelende prestaties die we daar soms zien.

Dankzij deze private verbinding is de vertrouwelijkheid van uw gegevens gewaarborgd tijdens de overdracht tussen uw LAN en MS Azure. 

 

Verschillende redenen om te kiezen voor Belnet Cloud Connect (MS Azure):

Goedkoper en performanter

U hoeft niet te investeren in een extra verbinding als u al klant bent bij Belnet. U kunt kiezen voor een bandbreedte van 100 Mbit/s en 1 Gbit/s. 

Beveiligd en betrouwbaar

Belnet Cloud Connect (MS Azure) is standaard redundant. Met een gewaarborgde vertrouwelijkheid voor uw gegevens die niet via het commerciële internet worden doorgestuurd. 

Flexibiliteit en ondersteuning

Belnet is uw enige aanspreekpunt (SPOC) en biedt zijn expertise en advies om uw Belnet Cloud Connect zo goed mogelijk te helpen installeren.

Bonus

Er is een overeenkomst bereikt tussen Microsoft en GÉANT, waardoor de NREN's die zijn verbonden met GÉANT, ExpressRoute kunnen gebruiken om toegang te krijgen tot MS Azure. Met behulp van deze standaard laat Belnet Cloud Connect u toe om ten volle te profiteren van Microsoft Azure.
Bovendien zorgt de overeenkomst voor speciale tarieven voor de NREN's die verbonden zijn met GÉANT.

Wist je dat ?

Waarom kiezen voor ExpressRoute in plaats van IPsec?

Kan het interessant zijn om IPsec te gebruiken in plaats van ExpressRoute om verbinding te maken met MS Azure? Wees u ervan bewust dat het IPsec u zal verplichten om via het commerciële internet te gaan, met alle nadelen die dit met zich brengt op het gebied van kosten en vertrouwelijkheid.
Bovendien heeft ExpressRoute minder prestatiebeperkingen en kunt u kiezen voor een bandbreedte tot 1 Gbit/s.
 

Wilt u meer administratieve of technische informatie? Bezoek onze kennisdatabank

Download onze productfiche voor alle details over Belnet Cloud Connect - MS Azure

Ga aan de slag met Belnet Cloud Connect - MS Azure

Vul uw contactgegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Klik hier voor meer informatie over ons privacybeleid.

Naam
Titel

Copyright © 2023 Belnet.