Plus

Filesender

Verstuur uw grote bestanden snel en eenvoudig

U hebt vaak moeilijkheden bij het ontvangen of het versturen van grote bestanden?
U gebruikt daarvoor een dienst die niet gebruiksvriendelijk of betrouwenswaardig genoeg is?

Als uw antwoord ‘ja’ is, dan is onze dienst FileSender uw ultieme oplossing. Het is een veilige en snelle oplossing voor u en uw eindgebruikers. Momenteel is FileSender enkel via de Belnet R&E Federation beschikbaar. Daarnaast werd Filesender ontwikkeld om te voldoen aan de vereisten van de onderzoeks- en onderwijswereld.

Uw voordelen

  • Een eenvoudige login – dankzij de Belnet R&E Federation
    Uw gebruikers hoeven enkel te surfen naar de interface, hun thuisorganisatie te selecteren en hun unieke login verkregen van die organisatie te gebruiken. Dankzij ‘single sign-on’ kan dit zelfs automatisch verlopen. Daarom verloopt een bestand versturen net zo gemakkelijk als mailen.
  • Hoge beschikbaarheid
    Ongeacht het aantal gebruikers, voorziet Belnet voldoende transfertcapaciteit en blijven de bestanden gedurende 15 dagen opgeslagen.
  • Efficiëntie voor onderzoekers
    Uw gebruikers kunnen bestanden uploaden en kunnen deze versturen naar de betrokkenen. Iedere ontvanger krijgt een mail met een link waarmee men snel en eenvoudig het bestand kan downloaden. Gebruikers kunnen ook vouchers (een uitnodiging die tijdelijk toegang tot FileSender biedt) versturen. Zo kunnen gebruikers, met een thuisorganisatie die niet tot de Belnet R&E Federation behoort, ook bestanden uploaden en versturen.

U bent nog geen lid van de Belnet R&E Federation? Neem nu deel!

Contacteer ons Customer Relations Team met uw vragen over FileSender of over de Belnet R&E Federation via mail of per telefoon (02 790 33 00).