Belnet DDoS Mitigation (end: 30/06/2023)*

Belnet DDoS Mitigation: uw bescherming tegen DDoS-aanvallen

De Belnet DDoS Mitigation oplossing biedt Belgische overheidsdiensten en onderzoeks- en hogeronderwijsinstellingen een bescherming op maat tegen DDoS-aanvallen (Distributed Denial of Service). U kunt kiezen uit 3 anti-DDoS-niveaus.

Belnet DDoS Mitigation: 3 opties voor functionaliteiten op maat

Was uw organisatie al eens het slachtoffer van een DDoS-aanval? Wilt u vermijden dat uw bandbreedte opnieuw wordt verzadigd en dat uw activiteiten hieronder te lijden hebben?

De Belnet DDoS Mitigation oplossing biedt een bescherming op maat tegen DDoS-dreigingen en -aanvallen. U kunt kiezen uit drie opties (Basic, Tuned & Advanced). Zo kunt u de optimale instellingen verzekeren voor uw infrastructuur.

Het DDoS Dashboard and Reporting platform

Naast DDoS Mitigation is het DDoS Dashboard and Reporting platform beschikbaar om de impact van aanvallen te meten en de oorzaak ervan beter te begrijpen.

Met een verscheidenheid aan grafieken en diagrammen kunt u als gebruiker nu uw netwerkactiviteit controleren in bijna realtime. In geval van een aanval kunt u dankzij het platform het probleem beter visualiseren en de nodige maatregelen nemen om het zo snel mogelijk op te lossen.

Bovendien kunt u met DDoS Dashboard and Reporting teruggaan in de tijd om de situatie van uw netwerk gedurende een bepaalde periode te onderzoeken. Voor de geselecteerde periode krijgt u een overzicht van het totale aantal verzonden pakketten, de aangevallen IP-adressen en poorten en de geografische oorsprong van de aanvallen.

Beveiligde toegang via MFA

De toegang tot het Dashboard and Reporting platform is beveiligd door multifactorauthenticatie. Naast uw gebruikersnaam en wachtwoord moet u een eenmalig wachtwoord (TOTP) invoeren dat u via uw authenticatieapp hebben ontvangen.

Drie verschillende niveaus van Belnet DDoS Mitigation

Basic

Een onbeperkte bescherming met inbegrip van alle DoS-aanvalsvectoren. De basisparameters zijn niet aanpasbaar. 

Tuned

De bescherming die de Basic-versie biedt plus de mogelijkheid om de dienst aan te passen aan de kenmerken van uw internetverkeer.

Advanced

Laat toe om andere DoS te configureren die niet beschikbaar zijn in de vorige formules. 

Wilt u meer administratieve of technische informatie? Bezoek onze kennisdatabank

Download onze productfiche voor alle details over Belnet DDoS Mitigation

Ga aan de slag met Belnet DDoS Mitigation en ontdek welke formule het beste aansluit bij de behoeften van uw organisatie

Vul uw contactgegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Klik hier voor meer informatie over ons privacybeleid.

Naam
Titel

* De dienst is end of life en wordt vanaf 30 juni vervangen door de nieuwe Advanced DDoS Security-oplossing.

Copyright © 2022 Belnet.