BNIX event 2020 (online)

25 jaar geleden traden Oostenrijk, Finland en Zweden toe tot de Europese Unie ("Europa van de Vijftien"), won Jacques Chirac de Franse presidentsverkiezingen, werd de Israëlische premier Itzhak Rabin vermoord in Tel Aviv, lanceerde Microsoft Windows 95, was er de release van Michael Jackson zijn album HisTory en wou Celine Dion dat we weer van haar gaan houden... Maar het hoogtepunt van 1995 was natuurlijk de lancering door Belnet (het Belgische onderzoeksnetwerk voor het hoger onderwijs, onderzoekscentra en overheidsdiensten) van het eerste internetknooppunt in België!

Logo de BNIX pour les 25 ans.

Als Covid-19 er niet was geweest, hadden we dit jubileum samen kunnen vieren in een betoverende setting, zoals we al meer dan 10 jaar doen op het jaarlijkse BNIX Networking Event. We wensen echter de gelegenheid niet ongemerkt te laten passeren. Daarom organiseren we het eerste BNIX Web Event, dat plaatsvindt op donderdag 24 september 2020 tussen 14.30 en 16.00 uur.

Deelname aan dit evenement is gratis. Inschrijven is echter verplicht. Enkele dagen voor het evenement ontvangt u de link om de sessie online te volgen.

Bovendien heeft u bij uw inschrijving de mogelijkheid om ons uw feedback over BNIX te geven. Aarzel dus niet om ons in een paar woorden te vertellen wat u denkt en/of verwacht van de Belgian National Internet eXchange! Dankzij deze voorafgaande feedback kunnen onze sprekers hun presentaties beter oriënteren.

Welcome to the First BNIX Web Event!

Frédéric Libotte, Head of Customer Relations (Belnet)

Past, Present, Future

Dirk Haex, Technical Director (Belnet)

Technical Update

Pieter Hanssens, Head of Networks (Belnet)

BNIX 25 Years Anniversary!

Bijal Sanghani, Managing Director (Euro-IX)
Webinar

Datum

do, 24/09/2020 - 14:30

Copyright © 2023 Belnet.