Een terugblik op het webinar Advanced DDoS Security van 18 januari

Gepubliceerd op ma, 01/29/2024 - 12:22

Het webinar over onze Advanced DDoS Security service kon op heel wat interesse rekenen. De slides en video, met een gedetailleerde presentatie van de service en het aanbevelingsschema, zijn ondertussen beschikbaar. We herinneren er u ook aan dat Belnet-klanten die de dienst nog niet afnemen en dringend DDoS-bescherming nodig hebben, een beroep kunnen doen op onze Emergency Onboarding.

Om een meer gedetailleerde beschrijving te geven van onze Advanced DDoS Security-oplossing, organiseerde Belnet een informatiesessie op donderdag 18 januari. Tijdens dit webinar legde onze Technical Advisor, Nicolas Kharkevitch, uit hoe onze oplossing werkt en lichtte hij de verschillende soorten aanvallen aan de hand van concrete voorbeelden toe. Hij presenteerde in het bijzonder enkele types aanvallen die dankzij onze oplossing worden gemitigeerd en noemde enkele 'best practices' voor aanvallen die niet automatisch door onze systemen worden afgehandeld.

De 46 deelnemers kregen de kans om meer te leren over de verschillende aanbevelingen om hun bestaande oplossingen te verbeteren. Ons Security Team heeft een schema opgesteld dat tijdens het webinar werd gepresenteerd. Dit aanbevelingsschema is beschikbaar in de slides en de video.

Emergency Onboarding voor onbeschermde klanten

Klanten die de dienst Advanced DDoS Security niet afnemen, kunnen in geval van een aanval een beroep doen op de Emergency Onboarding, maar alleen onder bepaalde voorwaarden. Sinds 2024 wordt deze noodinterventie voor DDoS-bescherming gefactureerd aan € 10.000 (op basis van de marktprijzen van privéproviders). Bovendien moet de organisatie in kwestie, na toepassing van de Emergency Onboarding, gedurende 1 jaar onder bescherming blijven, wat een extra financiële verbintenis met zich meebrengt.

Kortom, deze noodoplossing bestaat, maar we raden aan om zelf het initiatief te nemen en proactief te kiezen voor Advanced DDoS Security om het risico op aanzienlijke financiële schade door een aanval te beperken.

Onze anti-DDoS-oplossing biedt basisbescherming, die het beste kan worden aangevuld volgens het aanbevelingsschema dat tijdens ons webinar werd gepresenteerd. 

Als u niet kon deelnemen of bepaalde details wilt herbekijken, raadpleeg dan onze video en slides met de nodige aanbevelingen om uw bestaande bescherming effectief aan te vullen.

Bekijk de slides van het webinar Advanded DDoS Security

Wilt u de video ontvangen? Stuur ons een e-mail met uw volledige naam en de naam van uw organisatie.

Vond u dit nieuws interessant?

Copyright © 2024 Belnet.