Govroam: Aantal deelnemende instellingen verdubbeld sinds 2017

Govroam, wat staat voor 'government roaming', is een wifiroamingdienst voor overheidsdiensten en besturen. Deze dienst biedt gebruikers eenvoudig en veilig toegang tot uw eigen draadloze netwerk, maar ook tot de draadloze netwerken van andere deelnemende instellingen.

Sinds het ontstaan van de dienst in 2013 is het aantal Belgische instellingen dat ervan gebruikmaakt onophoudelijk gestegen. In 2017 waren dat nog 14 instellingen, nu zijn het er maar liefst 28. Govroam is een succesverhaal dat nog lang niet aan zijn laatste hoofdstuk toe is.

De govroam map: vind alle instellingen die govroam gebruiken

U kunt de groei en omvang van het govroam-netwerk bekijken op onze govroam map. Een erg handige toepassing, want op deze kaart vindt u alle beschikbare govroam hotspots eenvoudig terug. Bovendien is het een nuttige en doeltreffende tool die gebruikers van de deelnemende overheidsdiensten helpt om mobieler te zijn. Wanneer ze op verplaatsing werken bij een andere instelling, komen ze met de tool meteen te weten of de gastinstelling bij govroam is aangesloten.    

Vragen over onze dienst govroam? Neem gerust contact met ons op. Uw overheidsdienst is meer dan welkom bij de grote govroam-familie.