NEWS – Studeer jij IT en werk je aan een innovatief idee of (onderzoeks)project?

Stel jouw project voor op een internationale conferentie voor IT-specialisten

Studeer jij IT aan een Belgische universiteit of hogeschool? Werk je aan een innovatief idee of (onderzoeks)project en wil je jouw ervaring delen met experten van over de hele wereld?

Dan heb je via Belnet de kans om deel te nemen als spreker aan de TNC 2019.  Deze conferentie, georganiseerd door het Europese onderzoeksnetwerk GÉANT, brengt honderden IT-specialisten uit de academische en industriële wereld samen. Dit jaar vindt de TNC plaats van 16 tot 20 juni in Tallinn.

GÉANT heeft een speciaal programma ontwikkeld om jonge talenten te kans te geven om hun ideeën tijdens een ‘lightning talk’ op de TNC voor te stellen. Alle topics in het domein van IT / networking komen in aanmerking. Je kan zowel een technisch, economisch, juridisch of securityaspect van IT belichten.

Praktisch

Om deel te nemen, moet je aan enkele voorwaarden voordoen:

  • Je engageren om deel te nemen de voorbereidende events (webinars en workshops) die  GÉANT organiseert
  • Je kunnen vrijmaken – indien jouw idee wordt geselecteerd – om de TNC bij te wonen
  • Over een goede kennis van het Engels beschikken

Interesse?

Spreekt deze unieke ervaring jou aan? Laat het ons dan snel weten via e-mail. Nadat je ons alle informatie over jouw idee of (onderzoeks)project hebt bezorgd, dienen wij jouw kandidatuur in bij GÉANT. De deadline hiervoor is 28 februari 2019.