Informatiesessie: FedWAN

Info session

Datum

do, 12/10/2023 - 10:00

Locatie

Belnet - WTCIII - Simon Bolivarlaan, 30 - 1000 Brussel

We informeren u graag dat een informatiesessie over de migratie van uw WAN-connectiviteit naar het Belnet-netwerk zal plaatsvinden op donderdag 12 oktober 2023 in het gebouw van Belnet (WTC III - Simon Bolivarlaan 30 - 1000 Brussel) in aanwezigheid van Telenet

We ontvangen u vanaf 10.00 uur, de vergadering vindt plaats van 10.30 uur tot 12.00 uur. Zodra de informatiesessie is afgerond, kunnen we de discussies voortzetten tijdens een door Belnet aangeboden lunch. 

Om uw aanwezigheid te bevestigen, vragen we om u uiterlijk 10 oktober via onderstaand formulier aan te melden voor de informatiesessie. Ook als u verhinderd bent, vragen we u om het formulier in te vullen. 

We bedanken u alvast en kijken ernaar uit u binnenkort bij Belnet te mogen verwelkomen.

Programme

10:00 - Welkom

10:30 - Presentaties

  • History - Dirk Haex (General Director a.i.) 
  • Concrete uitwerking - Hans Naert (FedWAN Programme Management), Davina Leysen (FedWAN Programme Management) en Frédéric Libotte (Senior Relationship Manager)
  • Technische aspect - Tom De Clercq (Network Engineer) 
  • Financieel aspect - Dirk Osstyn (Business and Community Director a.i.) 
  • Q&A

 

De presentatie van de informatiesessie is beschikbaar. Als u de PDF wilt ontvangen, stuur dan een e-mail naar events@belnet.be met uw volledige naam en de naam van uw organisatie.

12:00 - Lunch

Copyright © 2024 Belnet.