Informatiesessie: OCRE Cloud Framework en Catalogue

Webinar

Datum

wo, 24/05/2023 - 11:00

Wist u dat alle op Belnet aangesloten organisaties voortaan gebruik kunnen maken van de "OCRE Cloud Catalogue"? Overheden en openbare diensten krijgen nu ook toegang tot allerlei Cloudoplossingen (IaaS, PaaS, SaaS...) van verschillende leveranciers en dienstverleners. 

Dankzij de OCRE-raamovereenkomst die door GÉANT wordt gecoördineerd, kan uw organisatie profiteren van vereenvoudigde en veilige toegang tot een breed scala aan commerciële cloudplatforms en -diensten. 

Deze raamovereenkomst is in vele opzichten voordelig, omdat uw organisatie hierdoor een groot deel van het inkoopwerk uit handen kan geven en kan profiteren van cloudoplossingen op maat en volumekortingen. 

Bent u een overheidsdienst of een instelling voor Onderzoek & Onderwijs die dit raamcontract nog niet gebruikt? Wilt u weten wat het precies inhoudt en welke voordelen het biedt? 

Maakt uw organisatie al gebruik van de door GÉANT gecoördineerde raamovereenkomst, maar heeft u nog vragen of wilt u weten wat de rol van Belnet als referrer is? 

Dan nodigen wij u uit om deel te nemen aan ons webinar dat zal plaatsvinden op 24 mei van 11:00 tot 12:00 uur.

Programme

11:00 - Informatiesessie

Jean-Pierre Aerts (Belnet)

 

 

De video van het webinar is beschikbaar. Als u de link wilt ontvangen, stuur dan een e-mail naar events@belnet.be met uw volledige naam en de naam van uw organisatie.

Copyright © 2024 Belnet.