Belnet Advanced Mail Security

Veel meer dan een gewone anti-spamoplossing

Belnet Advanced Mail Security is een robuuste anti-virus- en anti-spamoplossing waarmee overheidsdiensten en onderzoeks- en onderwijsinstellingen het e-mailverkeer van hun eindgebruikers op maat kunnen filteren.

Worden de mailboxen van uw gebruikers overstelpt met spamberichten en malware? Bent u overweldigd door de nieuwe vormen van frauduleuze e-mails en wilt u deze op doeltreffende wijze neutraliseren?

BAMS is een intelligente oplossing om alle bestanden en e-mails van uw instelling grondig te filteren. De service blokkeert niet alleen 99% van de spamberichten: nieuwe virusvormen zoals phishingaanvallen, malware en andere frauduleuze inhoud (ransomware) worden eenvoudig herkend en geanalyseerd om een optimale en dynamische bescherming te bieden.

Belnet koos ervoor om voor zijn nieuwe service samen te werken met Fortinet, één van de marktleiders op het gebied van beveiliging. Het resultaat is een tool met een optimaal rendement en verschillende functies.

Neutraliseer alle bedreigingen met de nieuwste technologie

Naast basisdiensten zoals een meerlagige anti-spam en een krachtige anti-malware biedt BAMS tal van geavanceerde functies. 'Sandbox analysis', 'Virus outbreak protection', 'Impersonation detection' en 'Identity-based email encryption' zijn slechts enkele van de functionaliteiten om de gebruikers van uw instelling bescherming op maat te bieden.

Voordelen

Kostenbesparing

Dankzij een raamovereenkomst garandeert Belnet u een van de beste prijzen op de markt. Bovendien wordt uw interface verzorgd door Belnet. U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken over de aankoop en het onderhoud van extra materiaal.  

Optimale bescherming van uw gegevens

De robuuste bescherming tegen gegevensverlies, het versleutelen van e-mails op basis van identiteit en archivering helpen het onbedoelde verlies van gevoelige gegevens te voorkomen en de naleving van regelgeving zoals HIPAA, PCI, GDPR, enz. te waarborgen.

Interface en rapportering op maat

U beschikt over een virtuele machine die u kunt afstemmen op uw specifieke behoeften. U kunt het dashboard configureren voor uw hele instelling om uw eindgebruikers een gedetailleerde analyse (in realtime of offline) te bezorgen.

Wist u dat?

Het is bewezen dat het terugdringen van de digitale vervuiling een rechtstreekse impact heeft op ons milieu. Een van de vervuilende factoren is het grote aantal e-mails dat we dagelijks ontvangen en versturen.

In 2019 stuurden internetgebruikers in ons land maar liefst 1.700.000 verdachte berichten (spam, phishing en ransomware) naar verdacht@safeonweb.be (Safeonweb.be). Dat uitzonderlijk hoge aantal is een belangrijke bron van vervuiling voor onze planeet. 

BAMS gebruiken is een van de meest doeltreffende manieren om de ecologische voetafdruk van uw digitale activiteiten aanzienlijk te verkleinen door dagelijks spam en malware te neutraliseren.

Wilt u meer administratieve of technische informatie? 
Bezoek onze kennisdatabank.

Download onze productfiche voor alle details over Belnet Advanced Mail Security.

Aan de slag met Belnet Advanced Mail Security

Vul uw contactgegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Klik hier voor meer informatie over ons privacybeleid.

Naam
CAPTCHA
Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Copyright © 2024 Belnet.