Internet connectivity

Internet Connectivity: snelle toegang tot het internet en onderzoeksnetwerken

De dienst Internet Connectivity van Belnet geeft Belgische overheidsdiensten, onderzoeks- en hogeronderwijsinstellingen een snelle en betrouwbare toegang tot het internet en onderzoeksnetwerken.

Wilt u dat uw organisatie toegang heeft tot het commerciële internet en tot Belgische en internationale onderzoeksnetwerken? Dat uw ‘multi-devices’ gebruikers kunnen genieten van een gegarandeerde en snelle verbinding?

Het Belnet-netwerk is een zeer krachtig hybride netwerk met een IP- en optische laag dat snelheden aanbiedt van 100 Mbit/s tot 100 Gbit/s en veelvouden daarvan.

Een netwerk dat maximale beschikbaarheid en flexibiliteit garandeert

Technologie moet ten dienste staan van de gebruikers. Daarom heeft Belnet zijn netwerk uitgebouwd met het oog op maximale beschikbaarheid en flexibiliteit.

Toegang krijgen tot het Belnet-netwerk is het startpunt om gebruik te maken van alle andere diensten van Belnet.

Een IPv6-netwerk

Elke instelling die op ons netwerk is aangesloten, beschikt automatisch over een reeks IPv6-adressen. Geniet van de voordelen die IPv6 biedt op het vlak van beveiliging, routering, plug-and-play, ...

Belnet heeft 280 IPv6-adressen gereserveerd per aangesloten klant en helpt je organisatie bij de overgang naar dit protocol.

Een perfecte combinatie met Belnet Leased Line

Om verbinding te maken met ons netwerk kan je gebruik maken van een leased line via onze Belnet Leased Line dienst. Zodra u verbonden bent, profiteert u van de connectiviteit van het Belnet-netwerk. Onderzoeks- en onderwijsinstellingen hebben ook toegang tot het onderzoeksnetwerk van Géant.

U ontvangt automatisch een IPv6-adresbereik. Je krijgt ook IPv4-adressen toegewezen. Vervolgens kun je de bandbreedtesnelheid kiezen waarmee je toegang krijgt tot het commerciële internet.

De voordelen van Belnet Internet Connectivity

Gegarandeerde en symmetrische bandbreedte

U beschikt over een toereikende en identieke capaciteit voor het up- en downloaden.

Transparantie en betrouwbaarheid

Geen enkel type dataverkeer wordt beperkt en de verbinding wordt gegarandeerd door de redundante opbouw van het netwerk.

Flexibiliteit en modulariteit

U kiest de diensten, de capaciteit en de opties die het beste overeenstemmen met uw behoeften.

Hand van een persoon die een gekleurde kabel insteekt

Onze gebruikers willen altijd en overal internet, liefst snel en op verschillende apparaten. Daarnaast willen ze vlot kunnen inloggen, ongeacht waar ze zich bevinden op de campus. Op bepaalde momenten zijn er wel 100 apparaten verbonden met één wifitoegangspunt. We hebben dus een krachtig netwerk nodig. Belnet voorziet in zijn netwerk een afdoende capaciteit om bandbreedte voor internet en onderzoek te garanderen en stelt geen beperkingen op het aantal uitgewisselde data.

Filip Reyns, ICT Manager, UHasselt

Wilt u meer administratieve of technische informatie? Bezoek onze kennisdatabank

Wenst u meer informatie over deze dienst? Download onze productfiche voor alle details over Internet Connectivity 

Aan de slag met Internet Connectivity

Vul uw contactgegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Klik hier voor meer informatie over ons privacybeleid.

Naam
Titel
CAPTCHA
Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Copyright © 2024 Belnet.