FEDWAN Connectivity

Een flexibele en vereenvoudigde oplossing voor uw WAN

De dienst FEDWAN Connectivity is speciaal ontworpen om uw gedecentraliseerde sites onderling en met het hoofdkantoor te verbinden.

Hebt u een aantal gedecentraliseerde sites en wil u die efficiënt verbinden met het hoofdkantoor van uw organisatie? Of u nu werkt binnen een Federale Overheidsdienst, vertrouw het beheer van uw WAN toe aan Belnet.

Dankzij FEDWAN Connectivity kunnen we alle technische en administratieve aspecten van het WAN van uw organisatie beheren, zodat u kunt rekenen op een naadloze, kosteneffectieve verbinding voor uw gedecentraliseerde sites en al uw eindgebruikers.

FEDWAN Connectivity, een flexibele oplossing op maat van uw behoeften

Afhankelijk van de locatie van uw sites en uw bandbreedtevereisten, kiezen we samen met u de meest geschikte technologie voor uw WAN. Bovendien fungeren wij als enige aanspreekpunt voor efficiënt en naadloos trafiek van uw gedecentraliseerde sites naar uw hoofdkantoor.

Voordelen

Eenvoud

Belnet is uw 'Single Point of Contact' en neemt u alle administratieve, financiële en technische taken uit handen.

Flexibiliteit

Er zijn veel opties beschikbaar voor het verbinden van uw secundaire sites.

Efficiëntie

Eén contract voor al uw gedecentraliseerde sites. Daarnaast is FEDWAN Connectivity de perfecte aanvulling op uw Belnet Leased Line.

Kostenbesparing

Dankzij een raamovereenkomst garandeert Belnet u een van de beste prijzen op de markt. Bovendien levert het gecentraliseerde beheer synergieën en schaalvoordelen op.

Wist u dat?

FEDWAN Connectivity de perfecte aanvulling is op uw Belnet Leased Line

In 2022 heeft de federale regering Belnet toevertrouwd met het beheer van alle FedWAN-lijnen voor alle FOD's en POD's (in samenwerking met BOSA en de Regie der Gebouwen). Om deze opdracht te vervullen heeft Belnet in 2023 een raamovereenkomst gesloten met een externe leverancier voor de levering van connectiviteitsdiensten.

Uit deze samenwerking werd FEDWAN Connectivity geboren. FEDWAN Connectivity is speciaal ontworpen om uw gedecentraliseerde sites waar ook in België met elkaar te verbinden en is de ideale aanvulling op uw Belnet Leased Line. Het is een flexibele en goedkope oplossing en is de geschikte, gecentraliseerde uitbreiding van uw hoofdnetwerk om de trafiek van en naar uw gedecentraliseerde sites vlot te laten verlopen.

Aan de slag met FEDWAN Connectivity

Vul uw contactgegevens in en vraag een persoonlijke offerte aan voor FEDWAN Connectivity. We maken graag tijd om uw vraag met u te bespreken.

Klik hier voor meer informatie over ons databeschermingsbeleid.

Naam
Titel
CAPTCHA
Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Copyright © 2024 Belnet.