DNS Service

DNS Service: een geoptimaliseerd beheer van uw domeinnaamservers

Met de Belnet DNS Service beschikken Belgische onderzoeks-, hogeronderwijsinstellingen en overheidsdiensten over veilige domeinnaamservers voor optimale prestaties, aangepast aan hun infrastructuurprojecten.

Extra veiligheid voor uw DNS-servers

Bent u op zoek naar DNS-servers die voldoen aan uw specifieke behoeften als overheidsdienst? Verwerkt uw hostingomgeving grote volumes aan data die een aanzienlijk rekenvermogen vereisen? Ontdek dan Belnet DNS Service, een flexibele, comfortabele en veilige DNS-oplossing die rekening houdt met uw behoeften op vlak van performantie en beheer.

Steun op de expertise en infrastructuur van Belnet om uw configuraties te optimaliseren en aan te passen aan uw behoeften.

Belnet Intelligent DNS: een eerste beschermingsniveau voor uw eindgebruikers

Om uw gebruikers beter te beschermen tegen phishing en malware, is DNS Service nu uitgerust met een DNS-Filtering-systeem.

Dankzij onze nauwe samenwerking met het CCB (Centrum voor Cybersecurity België) worden uw eindgebruikers automatisch op de hoogte gebracht wanneer zij websites bezoeken die als kwaadaardig bekend staan.

Dit eerste beschermingsniveau is gebaseerd op een lijst van onbetrouwbare sites die dagelijks wordt bijgewerkt door het CCB en geïmplementeerd op onze servers. Deze lijst kan op verzoek worden aangepast.

Gebruikt uw organisatie Belnet Intelligent DNS? Klik op DNS controleren

Bezoek onze Verify DNS-pagina om erachter te komen of uw organisatie reeds gebruik maakt van het Belnet Intelligent DNS-Filteringsysteem. Klik op DNS controleren.

Voordelen

Veiligheid

Garandeer uw medewerkers een veilige internettoegang.

Zichtbaarheid

Verzeker een moeiteloze verspreiding van uw domeinnamen.

Comfort

Geniet van een stabiele verbinding dankzij een aangepaste redundantie.

Wist u dat Belnet DNS over HTTPS ondersteunt?

Meestal worden DNS-query's die door uw computer naar de DNS-resolver worden verzonden, verzonden via een niet-gecodeerde verbinding. Iedereen met toegang tot uw netwerk kan deze vragen afluisteren; Door DNS over HTTPS te gebruiken, afgekort als DoH, wordt uw privacy beschermd als het verkeer wordt gecodeerd. Tegenwoordig wordt het meeste internetverkeer versleuteld verzonden (wat de gebruiker extra privacy biedt), zoals websites die https gebruiken in plaats van http. U kunt nu het DoH-protocol gebruiken dat is geïmplementeerd door Belnet: https://dns.belnet.be.

Wilt u meer administratieve of technische informatie? Bezoek onze kennisdatabank

Heeft u vragen over DNS Service?

Vul uw contactgegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Klik hier voor meer informatie over ons privacybeleid.

Naam
Titel
CAPTCHA
Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Copyright © 2024 Belnet.