De evenementen van Belnet in 2020

door
Sandra Castaño

Marketing & Communication @ Belnet
op do, 01/30/2020 - 10:17

Of u nu een IT-directeur, een netwerkingenieur of een eindgebruiker van het Belnet-netwerk bent ... we hebben voor elk van u een evenement gepland.

Eind vorig jaar hebben we u op de hoogte gebracht van onze beslissing om de strategie met betrekking tot onze evenementen te herzien. Dit om te beantwoorden aan één van de strategische doelstellingen van Belnet: “dedicated services”.

Onze evenementen hebben als doel om :

  • u beter te leren kennen, maar ook om u beter te informeren over wat Belnet voor u kan betekenen;
  • u de mogelijkheid te bieden om uw collega’s te ontmoeten;
  • kennis en best practices uit te wisselen;
  • het contact met de Belnet-medewerkers te vergemakkelijken.

Welke evenementen staan er op het programma?

Om alle leden van de Belnet Community te kunnen bereiken, hebben we ervoor gekozen om 3 soorten evenementen te organiseren:

1. Informatieve events
Deze evenementen omvatten informatiesessies die voor iedereen toegankelijk zijn en die u meer willen leren over een Belnet-dienst (bestaand of toekomstig) of een dienst die beschikbaar is via GÉANT. Daarnaast zullen we ook workshops organiseren, bedoeld voor technische profielen. Deze informeren u over een dienst, maar helpen u ook om deze (beter) te gebruiken.

2. Strategische events
Het is voor Belnet van essentieel belang om de toekomstplannen van onze R&E-community te kennen om beter aan hun behoeften te kunnen voldoen. Daarom zal het management van Belnet binnenkort zijn eerste Community Board organiseren in aanwezigheid van de IT-directeurs van de universiteiten.

3. Networking events
Naast de Community Board wil Belnet ook een bijeenkomst organiseren met de R&E Community en de overheidsdiensten. Dit evenement brengt beleidsmakers en IT-directeurs samen in een meer informele setting.
Via Community Forums wil Belnet ook ruimte creëren voor overleg en samenwerking tussen de instellingen van zijn gemeenschap. Deze zullen thema’s behandelen die (niet)-technische teamleiders graag met hun collega’s willen bespreken. We zullen met name een Community Forum opzetten specifiek voor de vertegenwoordigers van de PoP’s van Belnet.
Natuurlijk zijn we onze eindgebruikers en studenten niet vergeten! De Belnet User Day biedt een volledige dag met interactieve- en informatiesessies maar ook workshops. Onze medewerkers zullen er talrijk aanwezig zijn om al uw vragen te beantwoorden.
Ten slotte maakt ook het BNIX event deel uit van het Belnet evenementenprogramma. Dit is de gelegenheid voor de BNIX-community en voor toekomstige participanten om elkaar te ontmoeten en de laatste nieuwigheden over BNIX te bespreken.

 Een ballon waarop staat: "stop! Het is tijd voor de enquete"In de loop van februari zullen we een enquête sturen naar alle instellingen die zijn aangesloten op het Belnet-netwerk om een nauwkeuriger beeld te krijgen van uw verwachtingen en uw voorkeuren met betrekking tot onze evenementen. Vergeet niet om deel te nemen! Dankzij uw input kunnen we u evenementen aanbieden die aansluiten op uw behoeften of activiteiten.

Kunt u niet wachten op de enquête en wilt u nu al uw ideeën met ons delen?

Vond u dit nieuws interessant?
Copyright © 2024 Belnet.