Optimaliseer uw dataverkeer naar Oracle Cloud met “Belnet Private Cloud Connect – Oracle FastConnect”

door
Rosy Pauwels

Marketing @ Belnet
op di, 03/19/2024 - 10:48
Naar analogie met de Private Cloud Connect-dienst “Microsoft ExpressRoute” kunnen organisaties die aangesloten zijn op Belnet nu ook een rechtstreekse privéverbinding met Oracle Cloud opzetten.

Instellingen kijken steeds meer naar cloudproviders om hun infrastructuur en diensten te hosten. In plaats van te investeren in hardware op locatie, in de vorm van virtuele platforms of servers, maken steeds meer organisaties gebruik van Infrastructure as a Service (IaaS) zodat ze hun infrastructuur makkelijk kunnen opschalen. 

Met Belnet’s nieuwe Private Cloud Connect service “Oracle FastConnect” kan uw onderzoeks-, onderwijs- of openbare instelling rechtstreeks toegang krijgen tot Oracle Cloud via een directe interconnectie tussen de backbone van GÉANT en het datacenternetwerk van Oracle Cloud Infrastructure (OCI). Doordat uw gegevens niet via het publieke internet passeren, zorgt Belnet Private Cloud Connect niet enkel voor een betere beveiliging van uw dataverkeer, maar ook voor consistente netwerkprestaties en een lage latentie. U kunt kiezen voor een bandbreedte van 100 Mbit/s, 1 Gbit/s of zelfs 10 Gbit/s. 

Dankzij de OCRE-raamovereenkomst geniet u als Belnet-klant bovendien van een voorkeurstarief op verschillende cloudoplossingen en hoeft u zelf geen openbare aanbesteding meer uit te schrijven.

Wenst u meer informatie over deze nieuwe clouddienst?

Vond u dit nieuws interessant?
Copyright © 2024 Belnet.