Nieuwe raamovereenkomst voor Belnet Advanced Mail Security (BAMS)

door
Rosy Pauwels

Marketing @ Belnet
op wo, 04/24/2024 - 10:56

BAMS, de oplossing die organisaties beschermt tegen e-mailbedreigingen als malware, phishing en spam, blijft de komende 4 jaar beschikbaar voor Belnet-klanten dankzij een nieuwe raamovereenkomst.

De overheidsopdracht voor netwerksecurity uitgeschreven door Smals werd eerder deze maand gegund en gaat opnieuw naar de producten en diensten van Fortinet. Zo kunnen Belnet-klanten met BAMS blijven genieten van een e-mailbescherming op maat tegen een concurrentiële prijs.  

Bij BAMS krijgt elke klant zijn eigen virtuele machine op het Belnet-netwerk afhankelijk van het aantal domeinen dat hij gebruikt en het aantal verzonden e-mails per uur. Doordat Fortinet beslist heeft de VM00-instantie (voor het laagste aantal domeinen en mails per uur) stop te zetten, zullen bestaande klanten bij het vernieuwen van hun licentie enkel nog de keuze hebben uit VM01 en VM02. 

In de komende weken zullen onze accountmanagers bestaande klanten op de hoogte brengen van de nieuwe prijzen, die zullen ingaan op 1 januari 2025. 

Gebruikt u Belnet Advanced Mail Security nog niet, maar wenst u vrijblijvend meer informatie te ontvangen?

Vond u dit nieuws interessant?
Copyright © 2024 Belnet.