Belnet Private Cloud Connect

Uw rechtstreekse en private toegang tot uw IaaS-serviceprovider

Met Belnet Private Cloud Connect biedt Belnet onderzoeks- en onderwijsinstellingen en ook overheidsdiensten de mogelijkheid om verbinding te maken met hun IaaS-provider (Microsoft Azure, Oracle Cloud, enz.) via een speciale, beveiligde privéverbinding.

Belnet Private Cloud Connect voor een beter beveiligde verbinding naar uw Cloud Computing-oplossing

Wilt uw organisatie optimaal genieten van alle diensten die uw Cloud-serviceprovider biedt? Belnet biedt momenteel snelle toegang tot MS Azure en Oracle Cloud zonder tussenweg via het commerciële internet en hoopt dit aanbod in de toekomst nog verder te kunnen uitbreiden naar andere serviceproviders.

Met Belnet Private Cloud Connect beschikt u over een redundante private lijn voor verkeer tussen uw infrastructuur en uw Cloud-serviceprovider zonder tussenweg langs het commerciële internet en dus zonder de schommelende prestaties die we daar soms zien. Dankzij deze privéverbinding is de vertrouwelijkheid van uw gegevens gewaarborgd tijdens de overdracht tussen uw LAN en uw Cloud-serviceprovider.

Verschillende redenen om te kiezen voor Belnet Private Cloud Connect

Goedkoper en performanter

U hoeft niet te investeren in een extra verbinding als u al klant bent bij Belnet. U kunt kiezen voor een bandbreedte van 100 Mbit/s, 1 Gbit/s en 10 Gbit/s.

Beveiligd en betrouwbaar

Belnet Private Cloud Connect is standaard redundant. Met een gewaarborgde vertrouwelijkheid voor uw gegevens die niet via het commerciële internet worden doorgestuurd.

Flexibiliteit en ondersteuning

Belnet is uw enige aanspreekpunt (SPOC) en biedt zijn expertise en advies om uw Belnet Private Cloud Connect zo goed mogelijk te helpen installeren.

Bonus

Er is een overeenkomst bereikt waardoor de NREN's die zijn verbonden met GÉANT, ExpressRoute kunnen gebruiken om toegang te krijgen tot verschillende applicatieplatforms voor cloudservices. Met behulp van deze standaard laat Belnet Private Cloud Connect u toe om ten volle te profiteren van uw oplossing.

Wist u dat ?

Waarom kiezen voor ExpressRoute in plaats van IPsec?

Kan het interessant zijn om IPsec te gebruiken in plaats van ExpressRoute om verbinding te maken met uw Cloud-serviceprovider? Wees u ervan bewust dat het IPsec u zal verplichten om via het commerciële internet te gaan, met alle nadelen die dit met zich brengt op het gebied van kosten en vertrouwelijkheid.

Bovendien heeft ExpressRoute minder prestatiebeperkingen en kunt u kiezen voor een bandbreedte tot 10 Gbit/s.

Wilt u meer administratieve of technische informatie? Bezoek onze kennisdatabank

Ga aan de slag met Belnet Private Cloud Connect

Vul uw contactgegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Klik hier voor meer informatie over ons privacybeleid.

 

Personeel gegevens
Titel
CAPTCHA
Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Copyright © 2024 Belnet.