Belnet Storage

Belnet Storage: veilige hosting op maat in de cloud

Met Belnet Storage kunnen Belgische onderzoeks- en hogeronderwijsinstellingen en overheidsdiensten hun data opslaan in onze beveiligde cloud. De troeven? Beschikbaarheid van de data, betrouwbare infrastructuur en hosting op maat.

Een formule aangepast aan uw behoeften

U beheert een grote hoeveelheid data en u wilt die bewaren op een betrouwbare infrastructuur? U wilt uw kosten beperken en niet betalen voor een extra verbinding? U wilt dat uw data in België blijven en wenst enkel te betalen voor wat u gebruikt?

De dienst Belnet Storage biedt hosting aan via een private cloud, binnen de infrastructuur van het Belnet-netwerk. Op deze betrouwbare en veilige oplossing kunt u uw gevoelige data bewaren en uw bestanden en media delen en beheren met een gerust gemoed.

Belnet: expertise, een gegarandeerde ondersteuning en een aantrekkelijke prijs

Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden over de implementatie van onze diensten of het gebruik van de Belnet Storage interface.

De dienst wordt ook 24/7 beheerd door een Service Operation Centre dat de werking van de dienst proactief opvolgt. Hierdoor werkt de dienst steeds optimaal, ook buiten de kantooruren.

Een gecontroleerde capaciteit, redundantie inbegrepen in uw abonnement, prijs volgens gebruik en niet volgens in- en uitgaand verkeer, ... Met de dienst Belnet Storage bespaart u tot 80% op de meerkost die door andere cloudoplossingen op de markt wordt toegepast voor het gebruik van het netwerk.

Waarom kiezen voor Belnet voor uw hosting in de cloud?

Veiligheid

Uw data verlaten het Belnet-netwerk niet, wat hun vertrouwelijkheid garandeert.

Flexibiliteit

Uw cloudruimte kan toe- of afnemen naargelang uw behoeften. U betaalt jaarlijks slechts wat u bestelt.

Performantie

Up- en downloads gebeuren altijd rechtstreeks op het Belnet-netwerk, wat het beheer en de optimalisatie van de resources vergemakkelijkt voor uw IT-team.

#

Story

Succesverhaal

LUCA School of Arts heeft opslagruimte nodig voor haar gevoelige data, zoals financiële- en personeelsgegevens. Stefan Verbruggen: “Wij kozen voor Belnet omdat dit al onze vaste internetdienstenleverancier was. Bovendien wilden we gevoelige informatie, zoals onze databanken en documenten, niet zomaar ergens op het internet bewaren. De opslag van onze back-up bij een vertrouwenspartner biedt ons een enorme meerwaarde. ”

Wilt u meer administratieve of technische informatie? Bezoek onze kennisdatabank

Ga aan de slag met Belnet Storage en ontdek hoe de dienst voldoet uw organisatie aan uw behoeften op het gebied van gegevensopslag?

Vul uw contactgegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Klik hier voor meer informatie over ons privacybeleid.

 

Naam
Titel

Copyright © 2022 Belnet.