Belnet Threat Intelligence

Wees mogelijke bedreigingen te snel af

Met Belnet Threat Intelligence biedt Belnet aangesloten organisaties een automatische en proactieve meldingsservice voor mogelijke bedreigingen en zwakke punten van uw informatiesystemen.

Zijn uw informatiesystemen voldoende gewapend tegen alle soorten bedreigingen? Hoe bewaakt u permanent alle toegangspoorten die cybercriminelen kunnen gebruiken? Zijn uw informatiesystemen op dit moment kwetsbaar?

Belnet Threat Intelligence biedt een eerste beveiligingsniveau dankzij geavanceerde en proactieve detectie van een breed scala aan mogelijke bedreigingen en zwakke punten.

Geavanceerde detectie van een breed scala aan mogelijke bedreigingen en zwakke punten

Belnet Threat Intelligence is een efficiënt eerste beveiligingsniveau waarbij u een melding ontvangt zodra een potentiële bedreiging of zwak punt wordt gedetecteerd.

Dit meldingssysteem is uitgebreider dan een eenvoudig ticket en dekt een breed scala van mogelijke bedreigingen. Het kan u bijvoorbeeld alerteren op mogelijke infecties door botnets, Open recursieve DNS resolver-problemen, of veiligheidsproblemen met uw LDAP-, Telnet- of Microsoft SQL-servers.

Voor deze tool steunt Belnet op zijn samenwerking met het CCB (Centrum voor Cybersecurity België), dat stelselmatig het internet scant om de nieuwste bedreigingen en zwakke punten op te sporen.

Kies hoe u wil worden verwittigd

U ontvangt de Belnet Threat intelligence-informatie via een ticket (met bijbehorende e-mail), maar u kunt de informatie ook zelf opvragen via een API.

Voor meer informatie over de tweede optie, contacteer ons via servicedesk@belnet.be of op 02 790 33 00.

Voordelen

Proactief

U ontvangt automatisch informatie over een bedreiging of een zwak punt in uw informatiesystemen.

Kostenbesparend

Als uw organisatie is aangesloten op het Belnet-netwerk, profiteert u automatisch en zonder extra kosten van Belnet Threat Intelligence.

Flexibel

U kiest afhankelijk van uw behoeften hoe u wordt gealerteerd.

Wilt u meer administratieve of technische informatie? Bezoek onze kennisdatabank.

Vragen over Belnet Threat Intelligence?

Vul uw gegevens in en wij contacteren u zo snel mogelijk. Klik hier voor meer informatie over ons databeschermingsbeleid.

Naam
CAPTCHA
Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Copyright © 2024 Belnet.