Belnet ontmoet zijn community

Gepubliceerd op ma, 05/27/2019 - 10:17

Naast regelmatige contacten op operationeel niveau wenste het management van Belnet de gesprekspartners van zijn aangesloten organisaties te ontmoeten. Het was eveneens hun wens om de middellange- en langetermijnstrategieën en visies van onze gemeenschap te leren kennen.

De bedoeling is om het Belnet-netwerk te blijven ontwikkelen in functie van de digitale evolutie van onze gemeenschappen. Daarom willen we hen regelmatig ontmoeten, hetzij individueel, hetzij in groep zoals op 8 mei.

Gesprekken en interacties stonden centraal tijdens deze netwerkavond. Daarnaast brachten verschillende sprekers de debatten op gang. Jean-Luc Martou en Xavier Van Moen, respectievelijk IT-directeurs van UCLouvain en VUB, Luc Mabille, kabinetschef van de minister van Wetenschapsbeleid en Pierre Bruyère, voorzitter van het directiecomité en de eerste directeur van Belnet, herinnerden ons eraan dat het belangrijk is om onze strategie af te stemmen op die van onze verschillende gemeenschappen.

De sprekers benadrukten ook de noodzaak om Belnet de middelen te geven om zijn missie voort te zetten. Die is essentieel voor zowel de onderzoekssector als het hoger onderwijs en de overheidsdiensten. Tot slot hebben zij veelbelovende pistes voor toekomstige samenwerkingen aangereikt.

Na het succes van dit evenement wil Belnet de ontmoetingen met zijn gemeenschap verder uitbreiden. Houd onze website in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwigheden.

Sfeerbeeld van het evenement waar de deelnemers praten bij een drankje.
Een medewerker van Belnet is in gesprek met 2 klanten (vrouwen).
Een medewerker van Belnet is in gesprek met 2 klanten (mannen).
U wenst uw strategie en uw projecten te bespreken met Belnet?
Vond u dit nieuws interessant?

Copyright © 2023 Belnet.