Connecting Communities: lancering van onze nieuwe website!

door
Lagneau Laetitia

Team Manager Marketing and Communication @ Belnet
op di, 02/27/2024 - 09:13

Met veel plezier kondigen we de lancering van onze gloednieuwe website aan, een belangrijke stap voorwaarts in ons streven om uw gebruikerservaring te personaliseren en te verbeteren.

Op 29 februari onthullen we niet alleen een gloednieuwe website, maar ook een volledig vernieuwde visuele identiteit die onze toewijding aan innovatie en onze verschillende communities beter weerspiegelt.

We nemen afscheid van onze baseline "Dedicated Connectivity", die vooral de technische aspecten van onze organisatie in de verf zette. Deze maakt plaats voor "Connecting Communities" om onze wereldwijde impact op onze communities te benadrukken. De nieuwe baseline belichaamt ons streven om verder te gaan dan enkel het leveren van connectiviteit, zonder af te doen aan het belang van de kwaliteit van ons netwerk als centrale pijler van onze missie. Onze doelstelling is ook om de relaties en interacties binnen onze communities te stimuleren en faciliteren.

Wat is er nieuw?

  • Een nieuw ontwerp: Onze website weerspiegelt onze nieuwe visuele identiteit, met minder formele en levendigere kleuren. Ons nieuwe logo en onze baseline benadrukken onze toewijding aan onze communities.
  • Eigen fotomateriaal: Geen algemene stockfoto's uit universele beeldbanken meer. Als u onze site bezoekt, komt u voortaan beelden tegen die in onze instellingen werden genomen en die de dagelijkse activiteiten en verwezelijkingen van onze klanten tonen, ondersteund door de oplossingen van Belnet.
  • Een aanpak gericht op onze communities: Onze website weerspiegelt voortaan beter de behoeften van onze verschillende communities. Elke community heeft zijn eigen specifieke gedeelte met informatie die specifiek is voor haar segment.
  • Specifieke focus op innovatie en veiligheid: een nieuwe sectie gewijd aan innovatieprojecten en extra aandacht voor thema's die gerelateerd zijn aan security. 
  • Optimalisatie voor mobiele devices: Onze nieuwe website is ontworpen om zich aan te passen aan alle apparaten, zodat u verbonden kunt blijven, waar u ook bent.

Met deze belangrijke ontwikkeling heten we u van harte welkom in ons nieuwe virtuele thuis. Verken en ontdek dit nieuwe tijdperk van "Connecting Communities".

Het nieuwe Belnet-logo kan worden gedownload in jpg- en svg-formaat.

Het nieuwe Belnet-logo zonder baseline kan worden gedownload 
in jpg- en svg-formaat.

Ontdek onze nieuwe website!

Vond u dit nieuws interessant?
Copyright © 2024 Belnet.