Doe mee met de campagne van de Cyber Security Coalition en hou een grote gegevensschoonmaak!

door
Davina Luyten

Communications Officer @ Belnet
op di, 06/16/2020 - 16:34

We zouden ervan versteld staan hoeveel persoonsgegevens we verzamelen en bewaren bij de uitoefening van onze job. Met zijn nieuwste campagne wil de Cyber Security Coalition iedereen aanmoedigen om een grote gegevensschoonmaak te houden.

Waarom deze campagne?

Gegevensbescherming is in de eerste plaats een verantwoordelijkheid van je bedrijf of organisatie. Maar als medewerker kan jij hier in belangrijke mate aan bijdragen. Door correct om te gaan met persoonsgegevens, bescherm je anderen én help je jouw organisatie om haar goede reputatie te beschermen. Behandel persoonsgegevens van anderen zoals je zou willen dat er met jouw gegevens wordt omgegaan.

Gratis campagnemateriaal

De Cyber Security Coalition (CSC) heeft recent een campagne gelanceerd om medewerkers aan te sporen om een grote schoonmaak te houden in de persoonsgegevens die ze bewaren in een professionele context. Belnet, lid van de CSC, heeft een actieve bijdrage geleverd in de totstandkoming van deze campagne.

De campagne bestaat uit een animatiefilmpje, brochure en emailhandtekening. Het materiaal is beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels en kan gratis worden gedownload op de website van de CSC.

Afbeelding van een computerscherm dat wordt gepoetst met een raamwisser

Neem deel aan de campagne!

Vond u dit nieuws interessant?
Copyright © 2024 Belnet.