Kent u de blog ‘In The Field’ al?

Gepubliceerd op di, 06/22/2021 - 09:15

Wist u dat er alleen al in Europa meer dan 40 nationale onderzoeks- en onderwijsnetwerken (NREN’s) bestaan? NREN’s, zoals Belnet er ook één is, bieden ultrasnelle connectiviteit en diensten op maat van de specieke behoeften van universiteiten en onderzoeksinstellingen.

Nationale onderzoeks- en onderwijsnetwerken hebben in de eerste plaats de doelstelling om onderzoekers samen te brengen en hen te helpen oplossingen te zoeken voor grote maatschappelijke uitdagingen. Samenwerking en innovatie zijn daarom belangrijke kernwaarden van de internationale R&E-gemeenschap.

Inspirerende cases

De blog ‘In The Field’, een initiatief van het Australische onderzoeksnetwerk AARnet, bevat inspirerende verhalen van over de hele wereld over mensen en projecten die door deze netwerken in staat worden gesteld om een verschil te maken. De thema’s die aan bod komen zijn erg uiteenlopend, gaande van biodiversiteit tot neurowetenschappen en big data.

Als één van de deelnemende NREN's kan Belnet uw universiteit, hogeschool of onderzoekscentrum helpen om uw verhaal te delen met de wereldwijde onderzoeks- en onderwijsgemeenschap. Neem snel een kijkje op de blog om inspiratie op te doen en aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Onderzoekers aan een microscoop

Wilt u uw verhaal delen met de internationale onderwijs- en onderzoeksgemeenschap?

Vond u dit nieuws interessant?

Copyright © 2022 Belnet.