Neem deel aan de prestigieuze TNC21, een volledig gratis online editie

Gepubliceerd op di, 04/27/2021 - 10:25

Dit jaar wordt de 36ste editie van de TNC die GÉANT organiseert online gehouden en is deze gratis toegankelijk voor alle leden van de R&E-gemeenschap. Grijp deze unieke kans om de prestigieuze conferentie nieuwe stijl te volgen, tussen 21 en 25 juni.  

De editie van 2020, met fysieke aanwezigheid van de deelnemers, werd door de pandemie helaas afgelast. Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om deel te nemen, hebben de organisatoren dit jaar gekozen voor vernieuwing en komt er voor het eerst in haar geschiedenis een TNC die helemaal gratis is en uitsluitend online zal verlopen.

"Making Waves"

Het thema van deze editie gebruikt golven als metafoor om het te hebben over de (ver)brekende, transformerende kracht die de NREN's in de R&E-gemeenschap teweegbrengen. Een kracht die de vele keynotes en sprekers vanaf 21 juni graag toelichten via talrijke conferenties en presentaties van telkens een 40-tal minuten, gespreid over een vijfdaags programma.

De editie van 2021 wordt op vrijdag 25 juni afgesloten met de inmiddels traditionele 'Lightning talks', waarmee u een laatste "golf" van snelle maar doeltreffende presentaties krijgt om nieuwe informatie op te doen op het gebied van leren, onderwijs en onderzoek.

Inschrijven voor de TNC in een paar klikken

Nooit eerder was inschrijven voor de TNC zo eenvoudig! Als uw organisatie lid is van de R&E-gemeenschap, hoeft u enkel het online formulier in te vullen. Wel moet u weten dat de inschrijvingen gemodereerd zullen worden om de samenstelling van het publiek in goede banen te leiden.

Zin om gratis deel te nemen aan de TNC21?

Wilt u het programma van deze nieuwe editie ontdekken?

Vond u dit nieuws interessant?

Copyright © 2023 Belnet.