OCRE Fl@sh Newsletter: blijf op de hoogte van alle OCRE updates

door
Marc Gérard

Content Developer @ Belnet
op wo, 04/28/2021 - 11:10

Wenst u door Belnet op de hoogte gehouden te worden van de vele mogelijkheden en voordelen van de OCRE Cloud Catalogue? Schrijf u dan in voor onze OCRE Fl@sh Newsletter.

Als onderzoeks- of onderwijsinstelling kunt u gebruik maken van de OCRE-raamovereenkomst van GÉANT voor cloudoplossingen. Deze overeenkomst omvat volgende diensten: Infrastructure as a Service (IaaS), Platform as a Service (PaaS), Software as a Service (SaaS) en Earth Observation-diensten (EO).

Voor België zijn er twaalf providers aangeduid: Bechtle (Azure en Ionos), SoftwareONE (IBM), Sparkle (GCP), Rackspace (AWS), Safespring, CloudSigma, CloudFerro, T-Systems (Open Telecom Cloud), Setcor, Quistor (Oracle), Orange (Business Services) en VSHN (Exoscale). Deze providers organiseren regelmatig online infosessies waarin ze hun aanbod en de kortingen of andere voordelen die zij aanbieden in het kader van de OCRE-overeenkomst toelichten.

Abonneren op de OCRE Fl@sh Nieuwsbrief

Op de GÉANT Cloud Solutions pagina van de Belnet website kunt u de volledige OCRE Cloud Catalogue raadplegen.

Als u niets wilt missen van dit interessante aanbod, abonneer u dan nu op onze OCRE Fl@sh Newsletter die u op de hoogte houdt van de aankomende online OCRE Cloud events. U vindt er ook de nodige links om u in te schrijven.

 

Ik wens mij te abonneren op de Belnet OCRE Fl@sh Newsletter

Vond u dit nieuws interessant?
Copyright © 2024 Belnet.