Ontvang uw bezoekers nog beter dankzij Belnet guestroam

door
Marc Gérard

Content Developer @ Belnet
op di, 11/26/2019 - 13:29

Hoe ontvangt u bezoekers zo goed mogelijk? Door hen snel en eenvoudig toegang te geven tot uw wifinetwerk. Daarom hebben we Belnet guestroam ontwikkeld en geperfectioneerd. Al achttien organisaties binnen onze community maken gebruik van deze dienst.

Vraag toegang via een REST API

Omdat onze tool aan populariteit wint, heeft ons technisch team nieuwe functies toegevoegd om Belnet guestroam nog beter en gebruiksvriendelijker te maken.

Geef bezoekers voortaan nog eenvoudiger toegang tot uw netwerk via een REST API op uw portaal en/of aan uw ontvangstbalie.

Het resultaat? Uw ICT-beheerder voor guestroam/eduroam krijgt meer tijd voor andere taken en uw bezoekers worden in de beste omstandigheden ontvangen.

ontvangstbalie van Belnet

Vraag van bezoekers snel verwerkt

De toegangsbeheerders moeten de vragen om toegang niet langer handmatig valideren. Dit gebeurt automatisch en de bezoekers ontvangen rechtstreeks de aanmeldgegevens.

Nog eenvoudiger beheer

Als toegangsbeheerder kunt u in de guestroam-interface 'afdelingen' maken met een beperkte geldigheidsduur. Zo moet de bezoeker geen duur meer opgeven voor de datum van zijn bezoek aan de afdeling. Wanneer de duur van het bezoek verstreken is, worden de gekoppelde bezoekers automatisch uit de interface verwijderd.

Momenteel werken we ook aan andere functies. We houden u zeker op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Wilt u de REST API toevoegen aan uw portaal en/of de ontvangstbalie van uw instelling? Volg dan de instructies op uw Belnet guestroam-interface.

Wilt u meer weten over Belnet guestroam?

Vond u dit nieuws interessant?
Copyright © 2024 Belnet.