Stel uw idee of project voor op TNC22

door
Davina Luyten

Communications Officer @ Belnet
op wo, 10/20/2021 - 10:21

Na een geslaagde online editie organiseert het Europese onderzoeks- en onderwijsnetwerk GÉANT in 2022 opnieuw een TNC conferentie op locatie. Onder het motto ‘Navigating The Unexplored’ vindt de volgende editie van 13 tot 17 juni 2022 plaats in Trieste. Bent u IT-professional en wilt u uw innovatieve ideeën of onderzoeksprojecten delen met experten van over de hele wereld? Dien dan snel een voorstel in bij het programmacomité.

Banner ter promotie van TNC22 in Trieste

Naar goede gewoonte gaat GÉANT elk jaar op zoek naar sprekers die hun ideeën willen delen op het podium van TNC. U kunt een aanvraag indienen voor een klassieke presentatie van 25 minuten of een demo van 30 minuten.

De demo-track is een unieke kans voor onderzoekers, ontwikkelaars en partners om hun diensten, praktische toepassingen, innovatieve prototypes, lopende projecten, enz. te presenteren aan honderden decision makers en specialisten op het vlak van netwerken, samenwerking, identiteits- en toegangsbeheer.

Praktisch

Alle voorstellen moeten verplicht digitaal ingediend worden via de TNC22 website. De deadlines voor het indienen zijn 30 november 2021 (presentaties) en 15 februari 2022 (demo’s).

Neem deel als spreker aan TNC22

Vond u dit nieuws interessant?
Copyright © 2024 Belnet.