Studeer jij IT? Stel jouw idee of (onderzoeks)project voor op TNC22 conferentie!

door
Davina Luyten

Communications Officer @ Belnet
op do, 02/17/2022 - 11:16

Studeer jij IT aan een Belgische universiteit of hogeschool? Werk je aan een innovatief idee of (onderzoeks)project en wil je jouw idee pitchen aan de wereldwijde onderzoeks-en onderwijsgemeenschap? Dan heb je via Belnet de kans om deel te nemen als spreker aan de TNC Networking Conference 2022.

Deze conferentie, georganiseerd door het Europese onderzoeksnetwerk GÉANT, brengt honderden IT-specialisten uit de academische en industriële wereld samen. Dit jaar vindt de TNC plaats van 13 tot 17 juni in Trieste (Italië).

GÉANT heeft een speciaal programma ontwikkeld om jonge talenten te kans te geven om hun ideeën tijdens een ‘Lightning talk’ op de TNC22 voor te stellen. Alle topics in het domein van IT / networking komen in aanmerking. Je kan zowel een technisch, economisch, juridisch of securityaspect van IT belichten.

Indien jouw idee wordt geselecteerd, kan je als spreker volledig gratis deelnemen aan TNC22 en krijg je voorafgaand coaching op maat om jouw presentatieskills te verbeteren.

Praktisch

Om deel te nemen, moet je aan enkele voorwaarden voordoen:

  • Student in een IT-gerichte opleiding aan een Belgische universiteit of hogeschool zijn
  • Je engageren om deel te nemen de voorbereidende events (3 online workshops in april en mei) die door GÉANT worden gelanceerd
  • Je kunnen vrijmaken – indien je wordt geselecteerd – om de TNC22 bij te wonen en jouw idee te pitchen tijdens een Lightning Talk (5 min.)
  • Over een goede kennis van het Engels beschikken, zowel schriftelijk als mondeling

Heel wat studenten gingen je al voor, waaronder ook een student uit de Belnet community. Benieuwd wat zij vonden van deze ervaring? Bekijk dan deze video met getuigenissen.

Interesse?

Laat het ons dan snel weten. Nadat je ons alle informatie over jouw idee of (onderzoeks)project hebt bezorgd, dienen wij jouw kandidatuur in bij GÉANT. De deadline hiervoor is 11 maart 2022.

Spreekt deze unieke ervaring jou aan?

Vond u dit nieuws interessant?
Copyright © 2024 Belnet.