TNC24, een must voor onderzoeks- en onderwijsorganisaties

door
Marc Gérard

Content Developer @ Belnet
op di, 03/26/2024 - 16:47

TNC is de grootste en meest prestigieuze onderzoeks- en onderwijsnetwerkconferentie, die jaarlijks door GÉANT wordt georganiseerd. Het programma van 2024 belooft opnieuw een boeiende mix te worden van innovatieve presentaties, samenwerkings- en netwerkmogelijkheden. TNC is er speciaal voor de R&E-gemeenschap en bijgevolg een niet te missen event voor uw universiteit, hogeschool of onderzoekscentrum.

De TNC24 wordt dit jaar gehost door het Franse NREN Renater en vindt plaats in Rennes van 10 tot 14 juni. Het spreekt voor zich dat dit evenement de plaats is waar u moet zijn als u lid bent van een onderzoeks- of onderwijsorganisatie en op zoek bent naar informatie over de nieuwste innovaties en technologieën, maar ook naar een gelegenheid om andere leden van uw gemeenschap te ontmoeten en met hen samen te werken, inclusief leveranciers en specialisten van andere NREN's.

Gedurende de 5 dagen krijgen meer dan 800 deelnemers uit 70 verschillende landen de kans om deel te nemen aan een breed scala aan presentaties, workshops, lightning talks en samenwerkingssessies onder het thema "rendezvous".

Ontdek het volledige programma

Benieuwd naar wat TNC24 u te bieden heeft? Het volledige programma is nu beschikbaar. Kom meer te weten over de onderwerpen die aan bod komen in de verschillende sessies, side meetings en de Community Hub en over de sociale evenementen die op de agenda staan.

Ontdek het volledige programma van TNC24

Vond u dit nieuws interessant?
Copyright © 2024 Belnet.