Vacature in de kijker: Technical Advisor

door
Davina Luyten

Communications Officer @ Belnet
op vr, 12/13/2019 - 13:47

Wilt u een nieuwe uitdaging aangaan in 2020? Of kent u iemand in uw omgeving die uitkijkt naar een nieuwe functie? Momenteel hebben wij een vacature voor een Nederlandstalige Technical Advisor (m/v/x). Een boeiende job binnen ons Customer Relations team waarin u uw technische kennis en vaardigheden volop kan inzetten voor onze community.

Wat houdt de functie in?

Als Technical Advisor speelt u een centrale rol in de klantentevredenheid van de universiteiten, hogescholen, onderzoekscentra en overheidsdiensten die op ons netwerk zijn aangesloten.

U geeft onze klanten advies op maat en ondersteunt hen op technisch vlak. Naast de implementatie van (nieuwe) diensten begeleidt u onze community ook bij complexere en grotere projecten.

Daarnaast bereidt u ook workshops en informatiesessies voor over onze verschillende diensten.

Wij zoeken een gemotiveerde collega met een goede technische kennis en praktische ervaring op vlak van netwerken, internet en bijhorende ICT-applicaties. Klantgerichtheid en communicatieve vaardigheden zijn uiteraard belangrijk in deze functie.

Eén van onze collega's die een infosessie geeft aan Belnet-klanten

Onze Technical Advisors geven regelmatig informatiesessies en workshops aan onze klanten.

Waarom kiezen voor een job bij Belnet? 

Werken bij Belnet is kiezen voor een maatschappelijk relevante functie waarin u bijdraagt aan de ontwikkeling van onderwijs en onderzoek in België. Daarnaast waarderen onze collega’s ook:

  • De ruime opleidingsmogelijkheden. Technologie en ICT staan nooit stil. Dankzij de ruime opleidingsmogelijkheden bij Belnet kan u uw kennis voortdurend bijschaven.
  • De aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. U kunt rekenen op een marktconform salaris en tal van extralegale voordelen. Zo biedt Belnet u een laptop, gsm, een abonnement voor het openbaar vervoer, een voordelige hospitalisatieverzekering en kan u een premie behalen bij het slagen voor een taaltest. Daarnaast bieden we u ook de mogelijkheid tot thuiswerk.
  • De informele en collegiale sfeer binnen Belnet. Bij Belnet werken we in kleine teams van ongeveer 10 personen waardoor u snel uw weg vindt binnen de organisatie. Regelmatig organiseren wij evenementen voor onze collega’s.

Benieuwd naar wat onze collega’s nog meer te vertellen hebben? Lees dan zeker deze getuigenissen.

Wordt u onze nieuwe Technical Advisor?

Solliciteer dan snel via de knop hieronder! Uw kunt enkel solliciteren via de website van Selor, en dit tot en met dinsdag 7 januari 2020.

Kom ons team versterken!

Vond u dit nieuws interessant?
Copyright © 2024 Belnet.