BNIX Online Event 2021

Webinar

Datum

do, 21/10/2021 - 14:30

Locatie

Online

Gezien de gezondheidssituatie hebben we vorig jaar de 25ste verjaardag van de lancering van de eerste Belgische Internet Exchange niet feestelijk kunnen vieren. We hebben wel een webevent georganiseerd, waaraan veel deelnemers van over de hele wereld deelgenomen hebben.

BNIX logo


Dit jaar is de situatie weliswaar verbeterd, maar we kunnen nog niet spreken van een terugkeer naar het oude normaal. We hadden het evenement graag op locatie georganiseerd, maar de handhaving van strengere maatregelen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest tot minstens eind september heeft ons doen beslissen om het BNIX Event opnieuw online te organiseren.

Het BNIX Online Event vindt plaats op donderdagnamiddag 21 oktober. Het BNIX-team stelt u dan graag het nieuwe platform, het reseller programma, een overzicht van de nieuwe prijzen en heel wat nieuwe features voor!

Deelname aan dit evenement is gratis. Inschrijven is echter verplicht. Dit evenement is voorbehouden aan de BNIX-community en haar partners.

Enkele dagen voor het evenement ontvangt u een link waarmee u het evenement online kunt volgen.

De eerste 50 mensen die zich online registreren en deelnemen aan het BNIX Online Event krijgen een gepersonaliseerd cadeau. Bovendien heeft u bij uw inschrijving de mogelijkheid om ons uw feedback over BNIX te geven. Aarzel dus niet om ons in een paar woorden te vertellen wat u denkt en/of verwacht van de Belgian National Internet eXchange!

Programme

Welcome to the BNIX Online Event!

Dirk Haex, Technical & co-General Director (Belnet)

A look back over the last 10 months + A new logo and baseline

Frédéric Libotte, Head of Customer Relations (Belnet)

A new BNIX platform + IXP Manager

Stefan Gulinck, Network Architect (Belnet)

The BNIX Reseller Program + New pricing 2022

Niels Deriemaecker, Business Lead BNIX & Account Manager (Belnet)

End of the event

Video

Copyright © 2024 Belnet.