Raamovereenkomst netwerkmateriaal: u kunt nog steeds uw belangstelling tonen!

Gepubliceerd op ma, 03/23/2020 - 11:29

Enkele maanden geleden stelden wij een raamovereenkomst voor het onderhoud en de aankoop van optisch en IP-materiaal voor aan de Belnet-community. Het gaat om apparatuur van de leveranciers Ciena, Juniper, Nokia en F5.

Als u een van de 30 instellingen bent die ons hun interesse voor de raamovereenkomst hebben gemeld, dan kunnen wij u alvast meedelen dat het bestek is opgemaakt en is doorgestuurd naar onze toezichthoudende organen. Zodra we de goedkeuring van de ministerraad hebben ontvangen, zullen wij de aankondiging van de opdracht op Europees niveau publiceren.

Begin 2021 als doelstelling

Omdat we willen dat u geniet van de beste prijs-kwaliteitverhouding op de markt, hebben we gekozen voor een mededingingsprocedure met onderhandeling. Deze methode zal ons in staat stellen de beste voorwaarden te garanderen voor alle organisaties die belangstelling hebben voor deze raamovereenkomst. Wij hopen u vanaf begin 2021 toegang te geven tot deze nieuwe contracten.

U kunt nog steeds uw belangstelling tonen

In de tussentijd kunt u, als u dat nog niet hebt gedaan, nog steeds uw belangstelling tonen door ons de gegevens van de contactpersoon binnen uw organisatie mee te delen. Om deel te nemen, vragen wij u een samenwerkingsovereenkomst te ondertekenen en ons een gedetailleerde inventaris van uw behoeften te bezorgen. Laat deze mooie kans om aanzienlijk te besparen niet aan u voorbijgaan!

Ik wil contact opnemen met mijn Account Manager

Vond u dit nieuws interessant?

Copyright © 2024 Belnet.