Telewerk: extra ondersteuning voor onze R&E-community

Gepubliceerd op ma, 03/23/2020 - 11:32

Onderzoeks- en onderwijsinstellingen hebben behoefte aan efficiënte oplossingen, of het nu is voor online onderwijs of voor samenwerkingen tussen onderzoekers. De leveranciers van cloudoplossingen die deel uitmaken van de GÉANT Cloud Solutions-raamovereenkomst hebben initiatieven genomen om de implementatie van online samenwerkingstools te ondersteunen.

Tijdelijk aanbod voor de GÉANT community

Google biedt tot 1 juli 2020 gratis toegang tot de geavanceerde functies van Hangouts Meet en Google Classroom.

Daarnaast biedt Microsoft Teams een aanbod voor klassen aan en Amazon een gratis oplossing voor Kaltura Virtual Classroom.

Raadpleeg het overzicht van de tijdelijke aanbiedingen (gratis of betalend) die Google, Amazon en Microsoft voorstellen aan de R&E-gemeenschap tijdens deze COVID-19-crisis.

Belnet stelt een eenvoudige videoconferentietool ter beschikking

Onze teams hebben ook een videoconferentieplatform opgezet dat uw organisatie vrij kan gebruiken om communicatie vanop afstand te vergemakkelijken.

Om toegang te krijgen, typt u gewoon de URL https://jitsi-1.belnet.be in uw browser en stuurt u een link naar de deelnemers van de videoconferentie. Er is geen registratie vereist en u hoeft geen account aan te maken.

Vond u dit nieuws interessant?

Copyright © 2024 Belnet.