Stel uw idee of project voor op TNC20

door
Davina Luyten

Communications Officer @ Belnet
op wo, 10/16/2019 - 10:44
Banner met promotie voor de "Call for Proposals" voor TNC20

In 2020 organiseert het Europese onderzoeks- en onderwijsnetwerk GÉANT voor de 36ste keer de prestigieuze TNC conferentie. Bent u IT-professional en wilt u uw innovatieve ideeën of onderzoeksprojecten delen met experten van over de hele wereld? Dien dan snel een voorstel in bij het programmacomité.

Naar goede gewoonte gaat GÉANT elk jaar op zoek naar sprekers die hun ideeën willen delen op het podium van TNC. U kunt een aanvraag indienen voor een klassieke presentatie van 25 minuten of een demo van 30 minuten. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om een interactieve meeting van 2 uur te organiseren. Op de TNC website vindt u meer informatie over de voorwaarden en de deadlines om uw kandidatuur in te dienen.

Aangepast programma voor beloftevolle studenten

Ook jonge professionals krijgen op TNC de kans om hun talent te tonen aan een internationaal publiek. Zo mocht dit jaar een student uit de Belnet-community zijn project voor een nieuwe programmeertaal presenteren tijdens een ‘Lightning Talk’.

Kent u beloftevolle IT-studenten die een innovatief idee of project aan het uitwerken zijn? Laat hen dan contact met ons opnemen zodat wij hen kunnen inschrijven voor het “Future Talent Programme” van GÉANT. De deadline hiervoor is 28 februari 2020.

Iedere student die deelneemt aan het programma krijgt opleidingen op maat om zich optimaal voor te bereiden om te spreken voor een publiek. Bovendien kunnen geselecteerde studenten volledig gratis deelnemen aan de TNC20.

Grootste networkingconferentie

De TNC is de grootste Europese networkingconferentie en brengt elk jaar honderden decision makers en specialisten op het vlak van netwerken, samenwerking, identiteits- en toegangsbeheer samen.

De TNC20 wordt gehost door het Britse onderzoeksnetwerk JISC en zal plaatsvinden van 8 tot 12 juni in Brighton.

 

 

Vond u dit nieuws interessant?
Copyright © 2024 Belnet.